Amorras Ekull:

Mor Amorras Amorina "Amorina"
Utställd med Excellent och CK
Känd mental status MH Amorina.pdf (grön färg är
medelvärdet på dvärgschnauzer och lila är Amorinas resultat)


Amorina föddes i A-kullen och hon har haft en kull tidigare - C kullen sommaren 2012 se länkten C-kullen här ovan. I Göteborg på My Dog i januari ställdes två av de valparna ut, Diva och Felix. Diva Med 1 BIR-valp och 2 BIM-valp placeringar, Felix med 2 BIR-valp placeringar. Alla dagar fick de superkritiker. De är precis som Amorina pigga, glada hundar.
Amorina är en ljuvlig och mycket glad liten hund, med ett underbart temperament. Hon är mjuk och vänlig mot alla både hundar och människor. Hon är också väldigt anpassningsbar och finner sig i det mesta.
Det är full fart i henne - snabb som vinden och hoppar både hit och dit under skogpromenaderna. Här ligger de flesta andra av mina hundar i lä, och det vill inte säga lite... Men hon jagar inte, så när hon är hos schnauzerflocken här hemma går hon alltid lös om hon inte har valpar förståss, för då är det koppel som gäller så att inget händer..

Hon bor hemma hos familjen Westas som tar hand om henne så gott som det bara går - tack snälla ni, för att ni är så bra mot henne!

Hennes päls är svart och sträv.
Hon är 34 cm

 

Far:
Svensk Utställningschampion Mandalay´s Mint´N Liquorice -" Elmer"

Denna stiliga herre är far till Amorinas valpar i E-kullen..
Elmer är en mycket tjusig herre med kolsvart sträv päls, gudasnäll men ändå med mycket fart i - precis som Amorina. Det blir nog aktiva, sociala, mycket snygga valpar efter denna kombination. Det är i alla fall vad jag hoppas. Tack snälla Monica och Lage kennel Mandalay för att jag fått låna er charmiga hanhund som både Amorina och jag föll pladask för vid första ögonkastet.

Han är 36 cm hög

Elmers stamtavla, klicka här

 

 

 


Amorras Enastående Edvin - Sigge 8 veckor

Amoras Eldiga Emil - Zvante
Amorras Exellenta Elsa - Zcilla 8 veckor
Zcilla 3 månader
Amoras Entusiastiska Ester - Esster
Ester 3 månader

Amorras Euforiska Eloreen - Thea

Amorras Eleganta Elvira - Ella 7 veckor
Ella 3 månader
Amorras Eminenta Elias 9,5 veckor